Hallo Fotoskool,

Ek probeer bietjie iets nuuts. Ons het nie almal altyd tyd om te lees nie, en ek ondersoek nou die moontlikheid om 'n gereelde video-blog waar ons na so 5- 6 foto's kyk te maak. Hierdie is ons eerste ene, en ek sal baie graag julle terugvoer wil hoor. Verskoon dat ek op twee plekke in die video verskyn...ek sorteer nog die tegnologie uit en dit was 'n laaaang dag! Ek sal veral graag van die fotograwe wil hoor wie se foto's bespreek word... is dit reg met julle :-)

 

Views: 146

Comment

You need to be a member of Fotoskool to add comments!

Join Fotoskool

Comment by Martha van der Westhuizen on July 6, 2013 at 10:54pm

Ek kyk nou eers hierna. Was een van my foto's en wat 'n openbaring - wat Igno sê is ongelooflik waar!! Dankie vir die kommentaar

Comment by Marianna Loots on July 6, 2013 at 10:35pm

Ek dink hierdie is 'n baie goeie idee. Dit is leersaam om na te kyk en die "personal touch" kan vir my ook werk.Dankie Igno

Comment by Martha van der Westhuizen on June 2, 2013 at 5:21pm

Hi Igno,

  • Ek kom nou eers op hierdie blog af - baie dankie vir die kommentaar! Mens raak altyd so subjektief by foto's betrokke en kan later glad nie meer "sien" nie. Ek vind die video baie interessant, en hou asb aan daarmee!
Comment by Josef Steyn on May 26, 2013 at 8:38am

Hallo Igno. Dankie vir die video kommentaar. Dit is goud werd. As mens praat kan jy net soveel meer inligting in 'n kort tyd oordra as wanneer jy tik. My fotos kan jy gerus gebruik.

Comment by Hanlie Sales on May 18, 2013 at 11:09pm

Baie dankie hou van die idee met die video. Dit is definitief meer persoonlik!!

Comment by Lientjie Beyer on May 18, 2013 at 5:15pm

Baie oulike idee Igno...!:-)

Comment by Francien C-Photography on May 17, 2013 at 3:28pm

Ek hou baie van die idee ,hou aan daarmee asb.

Comment by Annelise on May 17, 2013 at 9:31am

Baie interresant, voel definitief meer persoonlik

© 2021   Created by Igno van Niekerk.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service

google-site-verification: google66c860d217920dd7.html