Ek kyk na baie fotos en wonder soms wat die idee van die fotograaf was toe hulle die foto geneem het. Watse storie hulle probeer vertel het. Vir die wat dit nie besef nie, elke fotograaf moet 'n storie vertel. Maak nie saak watse storie nie maar tog moet dit met die toeskouer praat. Die doel van die fotograaf is mos soos wat hulle in engels sê, "A picture says a thousand words"!

Vertel jou fotos stories? Beplan jy jou foto of is dit sommer net 'n kikkie? Dink jy aan jou eind resultaat en beplan dan daarvolgens? Soms gebruik ons 'n reeks fotos om daai storie te vertel. Ons kan dan ons Foto Opstel gebruik om in meer detail te praat of soms net om iemand te laat lag.

Soos van julle sal weet neem ek voëls af in my spaar tyd omdat dit so uitdaagend is. (glo my, hulle is nooit daar wanneer jy wil hê dat hulle daar moet wees nie, hulle kyk nooit vir jou nie, hulle sit altyd in die skaduwee of kruip tussen die bossies weg). Ek het die laaste week die voorreg gehad om 'n paar visvangers bymekaar te kan afneem en ek het toe my storie aanmekaar gesit.

Ek deel graag met jou.

 

Jy sal jou vis eet! Ek gee nie om of jy nie daarvoor lus is nie!!

Maar Ma, ek het genoeg van die vis gehad!

 Jy sal dit eet!!!...................................................................Ek sal nie!!!!

Luister Boeta!!!! Ek het genoeg van jou nonsens gehad!!

Ok, ok... Kyk... kan jy sien? Ek eet nou daai flippen vis!

Views: 957

Comment

You need to be a member of Fotoskool to add comments!

Join Fotoskool

Comment by Robbie on March 5, 2012 at 6:39am
Dankie Bertie. Fotografie moet pret wees en soms kan ons die pret in ons fotos gebruik.
Comment by Bertie Johan Theron on March 3, 2012 at 10:39am

Ek het nou lekker gelag! Dankie Robbie! Ek geniet jou foto's baie!

Comment by Robbie on March 2, 2012 at 2:05pm

Dankie almal..

Comment by Kobus van Aarde on March 1, 2012 at 11:07pm

n Wonderlike foto storie....mooi !!!

Comment by Jannie Labuschagne on February 29, 2012 at 10:31pm

Baie kostelik Robbie

Comment by Johan van Zyl on February 29, 2012 at 5:20pm

Baie goed gedoen hou daarvan en dit is so waar elke foto moet iets oordra aan die kykker of daardie storie vertel

Comment by Charles Whitehead on February 29, 2012 at 1:12pm

Oulik Robbie :-)

Hi Igno - jy is maar skaars op Fotoskool deesdae of hoe ?

Comment by Igno van Niekerk on February 29, 2012 at 11:53am

Briljant, Robbie!

Baie dankie dat jy met ons deel!

© 2021   Created by Igno van Niekerk.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service

google-site-verification: google66c860d217920dd7.html